Мед Атлант

Патрульні Івано-Франківська виявили автомобіль зі зброєю та спецсигналами без дозволів. ФОТО

29 березня патрульна поліція Івано-Франківська отримала повідомлення, що у білому автомобілі Аudi A8 є зброя.

Поліціанти встановили, де може бути цей автомобіль та поїхали у двори. Припущення підтвердилися – згодом на місце під’їхав білий автомобіль Аudi A8 без державного номерного знаку. Про це МІСТУ повідомили у патрульній поліції Івано-Франківська.

На підставі п.3 ст. 35 Закону України “Про Національну поліцію” патрульні зупинили автомобіль. Під час поверхневої перевірки в салоні автомобіля поліціанти виявили предмет, схожий на пістолет. На місце виїхала слідчо-оперативна група. За словами експерта, в салоні був пістолет травматичної дії, переобладнаний з газового. Документів на пістолет водій не мав, за це йому загрожує кримінальна відповідальність.

За кермом автомобіля був 26-річний іноземець. На нього винесли постанову за ч. 6 ст. 121 КУпАП (відсутній номерний знак). Під час оформлення адмінматеріалів патрульні виявили, що автомобіль Аudi A8 обладнаний спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями. Їх демонтували, на водія склали адмінпротокол за ст. 122-5 (порушення вимог встановлення спецсигналів).

Читайте також: Вперше у 2017 році чотирьом сім’ям учасників АТО урочисто вручили квартири. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...