Мед Атлант

Компанія “Мостобуд” зволікає з ремонтом моста на Городенківщині через брак коштів – очільник САДу на Прикарпатті

Очільник Служби автодоріг в Івано-Франківській області Василь Буджак цього об’їжджає Прикарпаття та інформує про ремонтні роботи на дорогах області.

Вчора, 30 березня, Василь Буджак відвідав Городенківщину. Зокрема очільник САДу перевірив стан двох мостів в районі. На одному із них компанія “Мостобуд” зволікає із ремонтом. Про це Василь Буджак повідомив у Фейсбук, передає МІСТО.

“30 березня проїжджав дорогами Городенківського району. Оглянув два мости через Дністер: у Незвиську і в Устечку. У Незвиську “Мостобуд” облавтодору зволікає з продовженням ремонту, а на мості в Устечку Городенківська дорожньо-експлуатаційна дільниця облавтодору струменевим методом ліквідовує ямковість. З позитиву відмітив би збереження у доброму стані тих ділянок дороги Р-24, які пізньої осені минулого року відремонтовано поточним середнім ремонтом. З початку ремонтного сезону підприємство по виробництву бітумної емульсії, яке базується в Городенківській ДЕД, поставило філіям облавтодору 120 тон продукції, що й забезпечило їх роботи по ліквідації ямковості струменевим методом. На фото: вдалині видніється велична споруда- міст через Дністер в Устечко, а також емульсійна база та техніка Городенківської ДЕД”, – йдеться у повідомленні.

У коментарі журналістам МІСТА Василь Буджак повідомив, що минулого року міст відремонтували, забезпечивши проїзд. Цьогоріч компанія “Мостобуд” мала б відремонтувати пішохідну зону. Очільник САДу каже, що для цього у компанії немає достатньо коштів. Відтак, потрібно закупити матеріали, аби продовжити ремонтні роботи.

“Треба відремонтувати тротуар і бар’єрне огородження. Сам ж міст відремонтуваний минулого року”, – наголосив Василь Буджак.

Нагадаємо, днями очільник САДу показував, як ремонтується дорога Стрий-Мамалига. ФОТО

Читайте також: На Прикарпатті сучасними технічними засобами ліквідовують ямковість та тріщини в асфальтобетоні. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...