Мед Атлант

Марцінків не хоче відпускати патрульних Івано-Франківська на Євробачення

Сьогодні, 4 квітня, розпочалася щотижневава оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

На оперативній нараді заслухали питання порядку денного “Про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради”, інформує кореспондент МІСТА.

Один із доповідачів, начальник Управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську Дмитро Міхалець, вкотре нагадав про резонансну ДТП, де постраждало троє осіб.

Також прозвітував про роботу патрульних під час загальноміської Хресної Дороги. Міхалець каже, що все пройшло без пригод. Щоправда, людям ставало погано і швидка допомога не могла заїхати. Відтак, лікарі на місці надавали допомогу.

Мер Марцінків звернувся до Міхальця і сказав, що чув наче інспектри у столицю зібралися.

“Я чув, що на День міста вас хочуть забрати на Євробачення. Але попередьте своє начальство. У нас теж будуть присутні різні люди. Будуть посли з Польщі”, – пояснив Руслан Марцінків.

Начальник Управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську відповів, що знає про це, але наголосив, що патрульних з цілої України відправляють у Київ:

“Так, тому що збирають усіх патрульних з цілої України”.

Нагадаємо, пісенний конкурс “Євробачення-2017” пройде в травні 2017 року в Києві. Патрульні з цілої України поїдуть у відрядження, щоб забезпечувати охорону громадського порядку під час масового заходу.

Читайте і дивіться також: Я йшов на службу і хотів повернутися додому, – потерпілий у резонансній ДТП патрульний. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...