Мед Атлант

Ураганівці у складі збірної України провели гру з Бельгією – 1:0

8 квітня, збірна України з футзалу з мінімальної перемоги стартувала в основному раунді кваліфікації чемпіонату Європи 2018 року.

Завдяки єдиному результативному удару гравця івано-франківського “Урагану” – Сергія Коваля, команда зробила перший крок на шляху до вирішення головного завдання – здобуття путівки до фінальної частини футзального Євро.

 

Збірна Бельгії і не приховувала, що зробила ставку виключно на контратаки, тому, атакуючи, нашим хлопцям постійно потрібно було бути обережними, щоб не наразитися на різкий випад суперника.

Тим часом, тиск на ворота Земмурі продовжувався, і на 15-й хвилині бельгійці все ж припустилися помилки. Білоцерківець вивів Коваля на удар, з яким впоратися Земмурі не зміг.

Навіть поступаючись в рахунку, у другому таймі збірна Бельгія не відступила від свого плану на гру. Пристосувавшись до атак українців, бельгійці весь час були налаштовані на контрвипади, які часом були дуже небезпечні, пише МІСТО за інформацією асоціації футзалу України.

Численні атаки збірної України не знаходили логічного завершення. На 34-й хвилині партнери по команді зробили все для Шотурми, щоб вивести того на удар з дуги. Треба було лише влучити у ворота, але м’яч просвистів поруч з каркасом.

Україна – Бельгія – 1:0
Голи:
Коваль (15)
Україна: Іваняк – Чепорнюк, Коваль, Журба, Білоцерківець – Шотурма, Разуванов, Мих. Грицина, Мик. Грицина – Новак, Корсун
Бельгія: Заммурі – Шайбай, Яху, Хіту, Дабі Реда – Раху, Андане, Зааф, Каддурі
Попередження: Журба (20) – Раху (28)

Читайте також: Олександр Косенко на ЧЄ-2018 викликав одразу четверо гравців з івано-франківського Урагану

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...