Мед Атлант

Івано-Франківськ вперше приєднався до проведення фестивалю “Французька Весна в Україні”

Вперше Івано-Франківськ приєднався до проведення фестивалю “Французька Весна в Україні”, який уже в 14 раз проводиться та щоразу розширює свою географію.

Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, за підтримки БФ ” Україна Інкогніта” та чисельних урядових і неурядових інституцій України запрошують вкотре зануритись у розмаїття французького мистецтва, а також оцінити результати франко-українського співробітництва і надихнутися на нові звершення.

Організатори запрошують усіх бажаючих відвідати відкриття фестивалю, яке відбудеться 21 квітня 2017 року у холі Театру Кіно ” Люм’єр” о 17 годині та переглянути в цей день французьку стрічку Кейтель Куілівье “Сюзанн”.

В рамках програми відбудуться і наступні покази:

  • 21 квітня “Сюзанн”;
  • 22 квітня “Безтямний П’єро”;
  • 23 квітня “Сезар і Розалі”;
  • 24 квітня “Час одкровень”;
  • 25 квітня “Літня казка”.

Також в рамках фестивалю відбудуться “Довгі ночі короткого метра” , які стають дедалі популярнішими та невпинно набирають обертів.

Концепція проста – глядачам пропонується 6-7 годин, щоб насолодитися підбіркою найкращих французьких короткометражних фільмів, поки на вулиці ніч. Особливий акцент програма робить на стрічках, які побачили світ нещодавно.

Більшість фільмів з “Ночей” були представлені публіці на міжнародних кінофестивалях у Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку та Торонто. Фантастичні драми, комедії, анімаційні фільми – кожен знайде щось до душі.

Ще однією подією стане виступ відомого французького тріо Гійома Лопеза у Панорама Паб 22 квітня о 20.00 годині, вхід вільний.

Читайте також: Івано-Франківськ вперше приєднався до проведення фестивалю “Французька Весна в Україні”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...