Мед Атлант

На Прикарпатті визначили фіналістів творчого конкурсу “Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху.”ФОТО

В Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва визначили  переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу “Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху.”

Додамо, що роботи будуть відправлені в Київ для участі у фінальному відборі, пише МІСТО з посиланням на Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Хлопчики та дівчатка з усієї Івано-Франківщини представили десятки робіт, у яких подали своє бачення тематики безпеки дорожнього руху. Юні митці, втілюючи свої творчі задуми, використовували різноманітні техніки і матеріали.

Серед надісланих робіт є аплікації, малюнки, квілінг, розпис на склі, рухомі конструкції, фотографії, вироби з бісеру та навіть з харчових продуктів. Відтак, вибрати найкращі у відповідних вікових категоріях було доволі непросто, адже оцінювалися як творчий хист виконавців, так і їх вміння розкрити тему, показати розуміння важливості дотримання Правил дорожнього руху.

Журі конкурсу очолив т.в начальника УПД ГУНП в Івано-Франківськійобласті полковник поліції Андрій Прусак. Також до його складу увійшли: начальник відділу технічного нагляду при департаменті освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Руслан Іваник, методист з образотворчого мистецтва Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Віталій Демків, старший інспектор ВЗБДР і СЗ УПД ГУНП в області Зорина Кречко.

Незважаючи на оцінку конкурсних робіт, без сумніву можна стверджувати, що юні автори будуть дисциплінованими і уважними на дорогах, а це, власне, і є метою конкурсу.

Переможців конкурсу “Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху” в Івано-Франківській області:

Перша категорія (від 5 до 9 років):

1 місцеПецоляк Софія, 9 років, Поляницька ЗОШ І-ІІІ ст.

2 місцеМилючихіна Марія, 6 років, ДНЗ “Журавлик” малуш

3 місцеСоколик Дмитро, 6 років, ДНЗ “Колобок” с. Верхня Калуського району

Друга категорія (від 10 до 13 років):

1 місцеСтрутинець Оксана, 12 років, Брошнівська ЗОШ І-ІІ ст.

2 місцеГалацький Олександр, 11 років, Тлумацька ЗОШ І-ІІІ ст.

3 місцеБарабаш Ірина, 13 років, Копачинецький НВК Городенківського району

Третя категорія (від 14 до 17 років):

1 місцеВозна Яна, 14 років, Тисменичанська ЗОШ І-ІІІ ст. Надвірнянського району

2 місцеМихайлишин Юрій, 17 років, Тисменицька ЗОШ І-ІІІ ст.

3 місцеЦап Романія, 14 років, Спаська ЗОШ І-ІІІ ст.

Читайте також: Як захистити своїх дітей від ДТП: поліціянти запрошують дошкільнят та їхніх батьків повторити правила безпечної поведінки на дорозі

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...