Мед Атлант

“Правдива творчість і талант є Божим даром”, – у Франківську представили програму фестивалю “Вгору серця – 2017”

Сьогодні, 20 квітня, відбулась прес-конференція з нагоди проведення Х фестивалю Христового міста «Вгору серця-2017» за участю представників міської влади та організаторів фестивалю.

Відбуватиметься 22-30 квітня. Гаслом цьогорічного фестивалю є “Христос посеред нас?”. Це питання є до кожного з нас, чи Христос є дійсно посеред нас у щоденному житті? Чи ми своїми діями і вчинками свідчимо про те, що Ісус між нами?

Цього року в рамках фестивалю вперше відбуватиметься молитовна хода вервиці за мир в Україні.

Владика Йосафат Мощич запросив усіх  30 квітня о 17:00 розпочати  молитву від Храму Царя Христа: “Будемо молитись також за наші молоді родини, парафії, які є місцем зустрічі з живим Христом”.

Один із організаторів фестивалю, франківський художник, музикант і дизайнер Ярема Стецик розповідає, що фестиваль “Вгору серця” приносить свої плоди. За 10 років видали диск експерментальних пісень та декілька журналів. Відбувся розпис графіті “Ісус, який благословляє подорожніх”.

Отець Роман Терлецький зазначив, що організатори хочуть представити франківцям також фільм про патріарха Йосифа Сліпого “Справа Рифи”. Вхід вільний у Люм’єрі 22 квітня о 13:00.  27 квітня в обласній філармонії відбудеться презентація фортепіанного альбому диякона Романа Коляди “Exspectancy”.

Загалом організатори зазначають, що хочуть прославляти Бога так як написано у Псалмах: “Хваліте Його на бубні й танком, хваліте Його на струнах і сопілці”.  Адже правдива творчість і талант є Божим даром.

Програма фестивалю:

Читайте також: Квітень, ти чого, – користувачі Фейсбук про погоду в Карпатах. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...