Мед Атлант

Пана “Дайте Пару Копійок”, котрого побили, виписали з лікарні. ФОТО

Після Великодніх свят у соціальній мережі повідомили, що франківського жебрака Василя Парфана, більш відомого як “Пане, дайте пару копійок”, побили.

“Легенда франківської стометрівки” через побиття могла втрати зір на лівому оці. Пана Василя минулого тижня прооперували. Операція пройшла успішно – чоловіку повернули 30% зору. Тоді небайдужі мешканці збирали кошти на лікування Василю Парфану, а останній з сльозами на очах дякував за допомогу. Більше про самопочуття та про сам інцидент розповів “Пан дайте пару копійок” журналістам МІСТА

Пан Василь уже повернувся додому. Про це написав Ростилав Шпук у Фейсбук. “Пане, дайте пару копійок” пояснив, шо має роботу в полі, а вже згодом повернеться і на Стометрівку.

“Возив Канта додому. Просторе село з цікавістю позирало, не розуміло, що діється.
Кант сказав, що мусить впоратись в полі, а відтак скоро повернеться на роботу, до нас.
Вічне повернення пояснив так: «Якшо ти висиш вниз головою і ковтаєш – слина рухається вверх – все одно вниз організму: всередині нього земне тяжіння не діє, земля тягне до себе людину лише цілу, а не по кавалках, для нього людина – це як ковток слини – вона знає свою дорогу, її світ не перевертається. Отак і мій світ не перевернувся. Але так є, поки її не виплюнуть.
Тому, якшо спльовувати, то треба три рази поспіль – на щастя. Я того й приношу щастя, що мене виплюнуло колись три рази поспіль”, – йдеться у повідомленні.

/ФОТО: Ростилав Шпук

За ці гроші нема слів подяки, – Пан “Дайте Пару Копійок” одужує і дякує за допомогу. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...