Мед Атлант

Справу прикарпатця, який закопав на городі близько 150 кілограм марихуани, передали до суду

Городенкіським відділом прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 48-річного місцевого жителя.

Чоловіка обвинувають за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування конопель),  ч. 2 ст. 308 (викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.
Нагадаємо, на початку березня цього року, у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання  у чоловіка виявлено та вилучено значну кількість марихуани та макової соломки, які він закопав у трилітрових банках та пластикових пляшках на власному городі.
Проведеними експертними дослідженнями встановлено, що зловмисник зберігав особливо небезпечні наркотичні засоби, обіг яких заборонений – канабіс, загальною вагою у висушеному стані понад 145 кілограм та понад 4 кілограми макової соломки.
Наразі розслідування завершено, обвинувальний акт розглядатиме по суті суд. За вказане правопорушення йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...