Мед Атлант

На Калущині через вибух гранати пошкоджено будинок і авто, загинула собака

Вчора, 15 травня, близько 3-ої години ночі у селі Студінка на Калущині невідомі кинули гранату на подвір’я чоловіка, син якого є капітаном місцевої футбольної команди. 

Внаслідок вибуху був пошкоджений будинок та машина мешканця села Студінка. Напередодні у цьому селі сталася бійка, але поліція наразі не підтверджує, що гранату міг кинути хтось із її учасників.Хоча і таку версію розглядають. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах. Пише МІСТО з посиланням на сайт “Вікна”.

Як повідомив начальник Калуського відділу поліції ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Маківничук, внаслідок вибуху загинула собака. Окрім того, постраждав фасад будинку та автомобіль.

Очільник калуської поліції каже:

“Наразі не можу розповідати деталі. Розпочалося слідство. Проводяться експертизи. Ймовірно, що бійка та інцидент з гранатою пов’язані між собою. Наразі перевіряємо”.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) та за статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Чи є підозрювані, у поліції наразі не кажуть. Відомо лише, що особи, які були причетні до “футбольної” бійки між Підгірками та Студінкою, встановлені.

Нагадаємо, що у неділю, 14 травня, футболісти села Студінка на своєму полі приймали гостей із Підгірок. Рахунок завершився з результатом 1:0 на користь господарів. Матч загалом завершився спокійно, а інцидент між футболістами стався уже дещо пізніше.

Читайте також: У Коломиї знайшли злодія мультимедійних проекторів 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...