Мед Атлант

На Прикарпатті планують побудувати два візит-центри

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки відбулося засідання наглядової ради проекту ЄС “Івано-Франківщина – край для туризму”, під час якого обговорили будівництво двох візит-центрів у м. Галичі та с. Ільці Верховинського району.

Участь у засідання взяли начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій ОДА Олександр Зрайко, депутат обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму Ігор Дебенко.

Під час засідання присутні обговорили стан реалізації проекту, зокрема, питання підрядних організацій, шляхом проведення тендеру через систему публічних закупівель Prozorro для будівництва цих візит-центрів. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Зазначалося, що для зведення будівель обрано два підприємства, а саме, ТОВ “Будівельна компанія “Княжий Галич” та “Промбудсервіс-Косів”. Завершити будівництво планують до листопада цього року. Технологічний нагляд за веденням робіт проводитиме департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації.

Зазначимо, що будівництво візит-центрів відбуватиметься за кошти міжнародної технічної допомоги та обласного бюджету.

“Реалізація проекту дасть можливість привабити туристів, підвищити імідж області, а, разом з тим, сприяти соціально-економічному розвитку регіону”, – підкреслила Марія Савка.

Читайте також: Прикарпатський науковець отримав грант Президента України 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...