Мед Атлант

Кулаком в обличчя отримала пенсіонерка, яка застала у своїй квартирі грабіжників. ФОТО

У Тисмениці правоохоронці затримали підозрюваних, які за одну ніч вчинили грабіж на території міста та дві крадіжки із проникненням у житло.

До поліції звернулася 83-річна жителька райцентру, повідомивши, що ввечері 31 травня до її будинку проникло двоє невідомих чоловіків, які побили її, викрали мобільний телефон, золоту обручку та водяний насос. Про це у мережі Фейсбук повідомив начальник ГУНП Івано-Франківської області Віктор Шкутов, передає МІСТО.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події та розпочали пошукові заходи зловмисників. У результаті, вже вранці 1 червня затримали двох підозрюваних. Ними виявилися 25 та 29-річного віку мешканці ближніх сіл, раніше судимі за грабіж та крадіжки.

Як з’ясували, чоловіки зайшли на подвір’я потерпілої і, вибивши ногою замкнені двері, проникли до будинку. Потерпіла каже, що вона прийняла заспокійливі ліки та спала. Розбудили її невідомі чоловіки, які зайшли до хати і почали вимагати, щоб вона віддала їм усі гроші. Коли жінка сказала, що немає, тоді один з них ударив її кулаком по обличчю. Після чого грабіжники почали шукати у будинку цінні речі. Знайшли золоту обручку, мобільний телефон, водяний насос та навіть каструлі і з викраденим втекли.

Однак на цьому злочинці не зупинилися. Того вечора злочинна пара вчинила ще один грабіж на території міста та дві крадіжки із проникненням у житло. Цього разу господарів у будинку не було. Злодії викрали грошові кошти, плазмовий телевізор з тюнером, мобільні телефони, жіночий наручний годинник.

Правоохоронці, натрапивши на слід зловмисників, викрили їх на одній із вулиць Тисмениці. На даний час вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні вказаних злочинів та обрання міри запобіжного заходу.

Крадене вилучили та згодом повернуть власникам.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження передбачені ч.2, ч. 3 ст.186 (Грабіж) та ч.2, ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: У Франківську затримали батька із сином, які обкрадали автомобілі. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...