Мед Атлант

В Угринові побудують каналізацію вартістю 4 мільйони гривень. ФОТО

Цього року в області планують започаткувати державну програму щодо очищення Прикарпаття від сміття. Яскравим прикладом такого проекту стало село Угринів Тисменицького району, де жителі зібрали більше мільйона гривень для побудови каналізації.

Сільський голова села Угринів Мирослав Вівчаренко зазначив, що налагодження системи викиду стічних каналізаційних вод є одним з основних завдань діючої влади села. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на “Побудовано“.

“Сім років нам знадобилося для того, щоб розпочати будівництво каналізації. Станом на сьогодні, ведуться активні роботи щодо прокладання трубопроводу семикілометрової протяжності каналізації. Сподіваємося завершити всі роботи впродовж двох років”, – зазначив Мирослав Вівчаренко.

Кошти зібрані громадою були виділені для розроблення проектно-кошторисної документації та проведення експертиз. Ініціатива мешканців села Угринів отримала підтримку Уряду. Наразі підписано постанову Прем’єр-міністра України про направлення траншу у розмірі 4 мільйони гривень для підтримки  даного проекту.

 Читайте також: За порубку ялин косівчанину загрожує до трьох років ув’язнення 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...