Мед Атлант

Прикарпатські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання в дитячому санаторії

8 червня на території обласного дитячого санаторію “Ясень” рожнятівські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання. Була “влаштована” пожежа і проведена евакуація.

Згідно із задумом у навчальному класі виникла пожежа. Горіння супроводжувалось значним задимленням. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні приміщення. Про подію педагогічний персонал повідомив рятувальників за телефоном “101”. Вчителі розпочали евакуацію дітей і вжили заходів щодо гасіння пожежі. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Після отримання інформації про пожежу до місця події негайно виїхали рятувальники, які провели розвідку, евакуювали з осередку пожежі умовних потерпілих, надали їм до медичну допомогу та оперативно подали один водяний ствол для локалізації та в подальшому ліквідації умовної пожежі.

На завершення навчання рятувальники провели акцію “Запобігти Врятувати Допомогти”. Дітлахи могли відчути себе у ролі справжніх вогнеборців, примірявши захисні костюми, бойовий одяг та каски пожежних.

Також працівники Рожнятівського райвідділу управління ДСНС України в області звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки вдома та на вулиці, зокрема, під час літнього відпочинку на природі і біля води, під час збирання грибів та ягід, при виявленні підозрілих предметів.

Читайте також: Задля психологічної підтримки: франківський Карітас організував зустріч переселенців та учасників АТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...