Мед Атлант

У Франківську заборонили рух вантажівок у спекотну погоду

На автомобільних дорогах Івано-Франківська заборонили рух великовагових та великогабаритних транспортних засобів у денну пору доби за високої температури повітря.

Заборона поширюється при температурі повітря вище +28°С на автомобілі масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн. Про це у мережі Фейсбук повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає МІСТО.

“Повторюємо практику європейських країн, де забороняють великогабаритному транспорту, особливо у спекотну пору, заїжджати до міста. Так ми не просто збережемо відремонтовані дороги, але й уникнемо зайвих заторів та аварійних ситуацій в місті”, — йдеться у повідомленні.

Ваговий контроль на в’їзді в Івано-Франківськ повинна забезпечити КП “Муніципальна дорожня компанія” спільно з управлінням патрульної поліції Івано-Франківська та управлінням Укртрансбезпеки в Івано-Франківській області. Переносні автомобільні ваги розмістяться з різних сторін в’їзду до Франківська, зокрема:

  • зі сторони Богородчан – перед поворотом на село Чукалівка;
  • зі сторони Галича – в селі Угринів (при з’їзді з мосту);
  • зі сторони Калуша – навпроти заправки “WOG”;
  • зі сторони Надвірної – перед знаком “Івано-Франківськ”; ї
  • зі сторони Тисмениці – перед перехрестям вул. Юності – Тисменецька – Тополина; на вул. Юності перед магазином “Христина”

Читайте також: На Галицькій встановили дорожній знак, який забороняє розворот транспортних засобів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...