Мед Атлант

В Івано-Франківську презентують унікальний медичний сервіс

Завтра, 21 червня, в Urban Space 100 проведуть презентацію електронної системи ​”Medics” в поліклініках Івано-Франківська.

Засновники електронного сервісу – Олександр Русін та Галина Василевська, опишуть процес підключення лікарень до онлайн-платформи медичних послуг та переваги, які від цього отримають лікарі та пацієнти. Галина та Олександр дадуть відповіді на всі питання щодо медичної реформи, системи e-health та платформи Медікс як складової реформування системи охорони здоров’я.

Сервіс Medics дозволяє записатися на прийом онлайн, зберігати результати обстеження у електронній картці пацієнта, оцінювати лікаря, залишати відгуки про нього, використовувати електронний рецепт в режимі онлайн. Платформа вже успішно працює в більш ніж 30-и медичних закладах Хмельницького та запроваджується в інших містах України. Medics є офіційним партнером МОЗ в процесі запровадження e-health в Україні.

Варто додати, що минулого тижня був підписаний меморандум з адміністрацією міста щодо запровадження системи в усіх медичних закладах міста.

Читайте також: “92% українців бояться, що у їх сім’ї хтось захворіє і вони потраплять у фінансову скруту”, — експерт з медичної реформи

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...