Мед Атлант

В зоні АТО пропав безвісти франківський підполковник

Сьогодні, 20 червня, Національна гвардія повідомила, що під час виконання бойового завдання в зоні АТО пропав безвісти офіцер Нацгвардії, підполковник Олександр Бойко.

Чоловік родом з Хмельницької області, але службу проходив у Національній гвардії України, в/ч 1241, окремий загін спецпризначення Вега, м.Івано-Франківськ.

За непідтвердженими даними офіцер утримується одним із терористичних підрозділів ОРДЛО.

“Спроби вирішити питання щодо обміну та передачі підполковника Олександра Бойка на сьогодні не призвели до позитивних результатів. Командування Національної гвардії продовжує роботу в цьому напрямі. До заходів з пошуку долучені представники громадських організацій”, — йдеться у повідомлення прес-служби Нацгвардії.

Дружина 35-річного командира розвідки підполковника Олександра Бойка Світлана розказала в ефірі Громадського радіо, що їй відомо про обставини зникнення Бойка біля Золотого в Луганській області. Світлана заперечує, що її чоловік зник.

«Він не зник, його залишили на полі бою, тяжко пораненим. Я точно не знаю, де він, але я вірю і знаю, що він живий»- сказала вона.

По інформації його підлеглих, що були з командиром на тому ж завданні, Бойко був поранені у ногу та живіт, але чи намагалися вони евакуювати з поля бою і чому це не вдалось, дружина не знає.

Зараз йде службове розслідування.

Читайте також: В Івано-Франківську нагородили бійців АТО. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...