Мед Атлант

Четверо інспекторів відсторонені, — керівництво патрульної поліції Івано-Франківська

Сьогодні, 27 червня, в Івано-Франківську відбувся брифінг щодо участі патрульних у ДТП на Івасюка. Поліція повідомила, що патрульних, які вчинили ДТП, чекає звільнення.

Нагадаємо, 26 червня, на вулиці Івасюка трапилася ДТП з потерпілими. Відомо, що автомобіль ВАЗ-2171 Priora виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив лобове зіткнення з автомобілем BMW. У результаті семеро осіб постраждали. Винуватцем аварії є інспектор патрульної поліції, який був не на службі. Він керував у стані алкогольного сп’яніння. Троє пасажирів ВАЗу — також поліцейські.
Заступник керівника патрульної поліції Івано-Франківська Олег Сердюк повідомив, що справа переходить у кримінальне впровадження, наразі слідчі з’ясовують обставини та причини ДТП. Патрульних, які вчинили аварію, відсторонили від роботи.
“Патрульна поліція немає права втручатись у цю справу, вона тільки проведе службове розслідування. Четверо інспекторів відсторонені“, – каже Сердюк.
У поліції не приховують – усі патрульні, які знаходились у ВАЗі, були в стані алкогольного сп’яніння. В автомобілі “БМВ” водій та пасажири були тверезі.
Наразі стан потерпілих стабільний. Водій ВАЗу знаходиться у стані реабілітації. Він нічого не пояснює. Детальніші обставини з’ясовуються.
Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...