Мед Атлант

Позиція жорстка, ми не будемо терпіти такі речі в лавах поліції, — керівництво франківських патрульних про ДТП. ВІДЕОСЮЖЕТ

Резонансна ДТП за участю патрульних трапилася вчора, 26 червня. Водій-порушник ВАЗу був з трьома пасажирами – усі поліціянти, усі нетверезі. Авто врізалось в BMW. Нині патрульна поліція та прокуратура розповіли журналістам про аварію та те, що вдалося встановити.

МІСТО писало, що автомобіль ВАЗ-2171 Priora виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив лобове зіткнення з автомобілем BMW. У результаті семеро осіб постраждали. наші кореспонденти працювали на місці події – відео з місця події, коментарі свідків та речника патрульної поліції за посиланням.

Сьогодні, 27 червня, керівництво патрульних провело брифінг. Кажуть, впливати не можуть на досудове розслідування. Більше того – не будуть. Заступник начальника Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківську Олег Сердюк запевнив, що співпрацюватимуть з слідством. Щодо інспекторів зауважив, що ніяких порушень не було, мовляв, працювали як усі на лінії. Наразі відсторонені всі четверо. Здійснюється службове розслідування зі сторони патрульної поліції.

“Позиція керівництва жорстка, ми не будемо терпіти такі речі в лавах поліції”, – зазначив Олег Сердюк.

Крім того, прокуратурою Івано-Франківської області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Ред. – порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Відомо, що аварію вчинив 25-річний патрульний. Найстаршому патрульному-пасажиру 35 років.

Наразі п`ятеро потерпілих у лікарні. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...