Мед Атлант

Прикарпатський депутат, якого зупиняли п’яним, припаркувався на місці для інвалідів. ФОТО

Сьогодні, 30 червня, в Івано-Франківській облраді розпочалася сесія. Депутати з цілої області приїхали на засідання. Один з них припаркувався на місці для інвалідів.

З’ясувалося, що автомобіль Toyota Land Cruiser належить депутату від ВО “Батьківщина” Василю Гладуну.

Відомо, що патрульні не можуть винести постанову без водія, інформує МІСТО.

Відтак, за парковку на місцях для інвалідів планують посилити адмінвідповідальність. Рада прийняла за основу Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за парковку, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для людей з особливими потребами”, за що проголосували 266 народних депутатів

Законопроектом встановлюється, що зупинка або стоянка транспортних засобів на місцях, які призначені для автомобілів водіїв з інвалідністю, буде каратися штрафом у розмірі 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1020 грн).

Нагадаємо, франківські патрульні уже тричі затримували депутата облради за порушення. Вперше водій припаркувався з порушенням правил – на пішохідному переході. Уже через кілька днів патрульні звернули увагу на водія, який під час руху розмовляв по телефону. Втретє зупинили за порушення пункту ПДР 14.6а – здійснив обгін на перехресті. Виявилося, той був ще й у нетверезому стані.

Фото з мережі.

Читайте також: Сморід і сміття: франківські поліціянти і комунальники зламали двері у квартирі, через яку затоплювало пенсіонерку. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...