Мед Атлант

У суді триває розгляд справи учасника АТО, який “дав ляпаса” депутату. ВІДЕО

Нагадаємо, що проти учасника АТО Олексія Замкового порушили кримінальну справу за те, що він дав ляпас міському депутату, адже слідчі розцінили це як “тяжке тілесне ушкодження”.

На початку засідання Олексій Замковий попросив про “відвід прокурора”, причиною цьому є відео, яке секретар міської ради Оксана Савчук (яка є свідком у цій справі) показала на сесії міської ради.

За словами Олексія Замкового, керівнику місцевої прокуратури Ігорю Стефанишину, тоді влаштували допит. Каже —він, в свою чергу, почав коментувати справу. Таким чином позиція прокуратури може бути не об’єктивна.

Адвокат Петра Гавриша назвав таке клопотання безпідставним. Суддя Деркач у клопотанні відмовила.

Засідання розпочали з допиту депутата Петра Гавриша. Позивач каже, що брав участь, як депутат та член робочої групи, тому мав доповідати на громадських слуханнях, де і відбувався конфлікт.

Детальніше — дивіться у сюжеті “ТРК Карпати”.

Нагадаємо, що 16 вересня 2016 року під час гарячих громадських обговорень забудови на Макогона Олексій Замковий дав ляпаса депутату міської ради Петру Гавришу. Депутат спробував затіяти бійку, але його відтягнули. Згодом депутати міськради від “Свободи” звернулися до поліції зі скаргою на Замкового — відкрити кримінальне провадження за “побої без тілесних ушкоджень”.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...