Мед Атлант

Не банкрут. Апеляційний суд призупинив ліквідацію франківського спиртзаводу

Львівський апеляційний господарський суд виніс рішення у справі івано-франківського спиртзаводу “Княгинин”. Він скасував рішення івано-франківського господарського суду про визнання обласного державного об’єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості банкрутом.

Про це йдеться в сюжеті ТРК “Карпати”.

Попередньо під апеляційним судом проходили протести працівників підприємства. Люди вимагали не допустити ліквідації заводу і тримали в руках плакати з написами: “Ні ліквідації державного підприємства”, “Керівництво спиртоб’єднання – державі, а не бандитам”, “Віримо, що суд бандити “не засівали”.

10 квітня Господарський суд Івано-Франківської області ухвалив постанову, якою визнав підприємство банкрутом і відкрив ліквідаційну процедуру. Таку постанову суду оскаржила прокуратура Івано-Франківської області і направила апеляційну скаргу до Львівського апеляційного господарського суду. Не згідні з таким рішенням і в Міністерстві агрополітики, яке також подало свою апеляційну скаргу, пише МІСТО з посиланням на Zaxid.net.

Читайте також: У Франківську працівники знову вийшли на акцію протесту проти ліквідації спиртзаводу “Княгинин”. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...