Мед Атлант

В Івано-Франківську “на хабарі” затримали екс-даівця, який зараз працює в патрульній поліції

Зі ЗМІ Івано-Франківська стало відомо, що затримано офісного працівника патрульної поліції за фактом передачі грошових коштів. Цю інформацію підтвердили МІСТУ в Управлінні патрульної поліції у м. Івано-Франківську.

Начальник Дмитро Міхалець каже, що УПП в м. Івано-Франківську спільно із працівниками Департаменту патрульної поліції сьогодні виявили факт передачі грошових коштів та документів старшому інспектору сектору безпеки дорожнього руху. Сам інцидент стався сьогодні, 11 липня. Факт передачі грошових коштів не пов’язаний зі службовою діяльністю інспектора.

Відомо, що підозрюваний пройшов переатестацію у березні 2016 року, працюючи в міліції. До того працював в ДАІ. Нині відповідає за безпеку і організацію дорожнього руху в УПП.

“Маємо такий випадок. Ми спільно з Департаментом патрульної поліції його виявили. Після цього зателефонували в прокуратуру та внутрішню безпеку, аби цей факт вони задокументували. Він є працівником патрульної поліції зараз, я це не приховую. Це правда, що раніше працював в ДАІ. Це поганий імідж. Прошу зрозуміти, що це не та людина, яка проходила набір у 2015 році разом з патрульними. Слідчі дії тривають. Наша задача була виявити – ми виявили”, – прокоментував інцидент Міхалець журналістам МІСТА.

Дмитро Міхалець

Відтак, зараз справою займаються працівники внутрішньої безпеки та прокуратури. Тривають слідчі дії.
Деталі згодом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...