Мед Атлант

Йти до кінця. Марцінків вкотре скликає позачергову сесію по питанню локомотиворемонтного заводу

У вівторок, 18 липня, міські депутати вже вдруге за місяць зберуться на позачергову сесію, аби обговорити питання купівлі локомотивероментного заводу містом.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Руслан Марцінків.

Згідно ст. 42, п. 9 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Регламенту Івано-Франківської міської ради:

1. Скликати позачергову 14 сесію міської ради 18 липня 2017 року о 10.00 годині (вул. Грушевського, 21, зал засідань ОДА (1 поверх)).

2. На обговорення сесії міської ради пропонується винести питання:

2.1. Про прийняття участі в конкурсі з повторного продажу пакету акцій ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод».

На сесію запросити депутатів Верховної Ради України, депутатів обласної ради обраних від міста, членів виконавчого комітету міської ради, начальників відділів та управлінь, служб виконкому, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій міста.

Нагадаємо, що на першій позачерговій сесії депутати прийняли рішення брати участь у аукціоні на викуп локомотиворемонтного заводу. Міська рада була єдиним учасником торгів і майже викупила підприємство. Проте в останню мить комісія вирішила провести повторний конкурс, адже не було конкурентної боротьби. 22 серпня аукціон має відбутися знову.

До теми: Марцінків виявив бажання викупити франківський аеропорт, назвавши його збитковим

“Бажання мерії придбати локомотиворемонтний завод — політичний піар”, — депутат Волгін

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...