Мед Атлант

Від початку року Франківськ заробив 6 мільйонів гривень від оренди комунального майна

 В Івано-Франківську перевиконують план з надходжень до міського бюджету коштів від оренди та приватизації комунального майна.

Про це повідомив директор міського департаменту комунальних ресурсів Ігор Гриненько. За його словами, в департаменті зареєстровано 444 договорів оренди комунальних приміщень загальною площею майже 79 тис. квадратних метрів. 35 приміщень перебувають у безоплатному користуванні. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на “Західний кур’єр”.

За перше півріччя від оренди комунального майна до міського бюджету надійшло 6 млн. 410 тис. грн. при плані у 6 млн. 200 тис.

Від приватизації за цей період міська скарбниця поповнилась на 3 млн. 709 тис. грн., при плані 3 млн.

Загалом за цей час у місті продали 12 об’єктів комунальної власності: шість викупили орендарі і стільки ж реалізували через аукціони.

Зараз, за словами І. Гриненька, департамент готує до підписання ще чотири угоди на 1 млн. 12 тис. грн. і вкотре намагатиметься продати з аукціону, який відбудеться 27 липня, незавершене будівництвом приміщення лазні на вул. Стефаника, 31.

Керівник департаменту комунальних ресурсів також поінформував, що на офіційному сайті міста розміщена інтерактивна карта, з якої можна довідатися, які об’єкти перебувають в оренді чи приватизовані, та повідомив, що торік від оренди й приватизації комунального майна міський бюджет поповнився на 100 млн. грн.

Читайте також: 60 днів у СІЗО, або ж застава в два мільйони гривень. Тимківу обрали запобіжний захід 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...