Мед Атлант

Подробиці вибуху на Прикарпатті: до приїзду поліції тіло загиблого винуватець сховав. ФОТО

На Тисмениччині в одному із житлових будинків пролунав вибух. У результаті одна людина загинула. Винуватець повідомив про подію, але тіло загиблого заховав від поліції, мовляв, був у шоковому стані.

МІСТО писало, що на приватному подвір’ї в с. Угринів, 16 липня, вибухнула ручна граната. Вибух відбувся в житловому будинку. Через це загинув місцевий житель. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування всіх обставин. В ході першочергових слідчих дій правоохоронцями було встановлено, що напередодні до 46-річного місцевого жителя прийшов на гостину 47-річний односельчанин. Під час розпиття спиртних напоїв, господар будинку дістав предмет схожий на вибуховий пристрій – ручну гранату Ф-1. Після цього почав демонструвати небезпечний предмет потерпілому. Опісля відбувся вибух. В результаті чого гість отримав осколкові порання, від яких помер на місці події.

Перебуваючи в шоковому стані, власник будинку відтянув тіло загиблого на огородню ділянку та прикрив тіло травою, після чого сам повідомив сільського голову про трагедію. Про це інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу- тримання під вартою.

Крім того, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 115 (нещасний випадок). Триває досудове розслідування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...