Мед Атлант

Іванофранківці перетворюють каналізаційну систему на смітник. ФОТО

На очисні споруди м.Івано-Франківська, що розташовані в с.Ямниця, поступають каналізаційні стоки із нехарактерними для каналізації включеннями.

Працівники виявляють обрізки тканини, поліетиленові пакети, засоби особистої гігієни, вушні палички, серветки, що не розчиняються у воді, та інші предмети, які не повинні потрапляти у каналізаційну мережу міста. Про це повідомляє прес-служба підприємства у мережі Фейсбук, передає МІСТО.

Все це спричинило неналежне функціонування та зупинку нового очисного обладнання, яке зовсім недавно було закуплено та встановлено за кредитні кошти Світового банку, та призвело до зайвих витрат на відновлення роботи даного обладнання.

Адміністрація КП “Івано-Франківськводоекотехпром” просить мешканців міста цивілізовано користуватись каналізаційною системою міста, не перетворюючи її на смітник.

Також “Івано-Франківськводоекотехпром” обіцяють винагороду тим, хто ставши свідком злиття відходів з АС машин в колектори, зателефонує у Водоекотехпром та при можливості зробить фото.

Читайте також: Крок до звання велостолиці: у Франківську активно облаштовують велодоріжки 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...