Мед Атлант

Приїхала працювати нянею, а потрапила в сексуальне рабство: у Києві патрульні врятували 16-річну дівчину

У Києві інспектори патрульної поліції врятували 16-річну дівчину, яка 13 липня приїхала працювати нянею, а потрапила у квартиру, де над нею шість днів знущались троє людей.

Людина благає про допомогу на вулиці Миколи Закревського — виклик про це патрульним надійшов 18 липня, близько 17-ї години. На місці події заявник пояснив: він із дочкою вийшов на прогулянку, коли хтось почав кидати їм папірці з вікна на 8 поверсі. То були записки з проханням допомогти й викликали патруль.

Інспектори патрульної поліції негайно піднялись на 8 поверх. Дитина з вказаної квартири могла говорити з патрульними лише крізь двері, адже не могла їх відчинити. Дівчинка розповіла, що їй неповних 16 років, вона з Житомирської області. 13 липня приїхала до Києва працювати нянею — оголошення знайшла в одній із соцмереж. Тут її зустріли 2 жінок, привели до цієї квартири. Згодом прийшов ще один чоловік. Вони втрьох били дівчинку, примушували пити алкоголь, тягали за волосся й залякували. Щовечора возили до чоловіків та примушували займатись проституцією. Відібрали всі речі. Змусили по телефону брехати матері, що дівчина знайшла роботу.

Дівчинка понад усе боялась, що господарі квартири скоро знову повернуться. Діяти треба було негайно. Поліцейські швидко визволили потерпілу з квартири та заспокоїли її.

“Вона виглядала геть переляканою, на тілі були синці”, — пригадують патрульні. Втім, врятована сказала, що вже почувається краще й не потребує медичної допомоги.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, якій передали дитину.

На фото — ймовірні злочинці, яких згодом вдалось затримати правоохоронцям. Тепер слідчі дійдуть правди в цій історії.

Читайте також: У Росії адміністратора груп “Синій кит” засудили до трьох років колонії-поселення 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...