Мед Атлант

Тримав в руках скло і душив: франківець побив власну дружину. ВІДЕОСЮЖЕТ

Інцидент трапився 17 липня на вул. Сєченова. Заявник повідомив у поліцію про те, що жінка кличе на допомогу, а її, ймовірно, б`є чоловік. Патрульні оперативно прибули. Факт побиття підтвердився. Більше того, була загроза життю жінки.

Патрульні намагалися зайти всередину, але чоловік не хотів відчиняти двері, мовляв, немає ключів. Самі ж двері – броньовані. Інспектори розуміли, що вогнепальна зброя не допоможе. У такому випадку зайти у приміщення можна б було за допомогою рятувальників, які уже були в дорозі.

Через броньоване скло інспектори побачили жахливу картину – чоловік тримав у руках скло, а іншою рукою душив дружину. Довго поліцейські вмовляли кривдника відкрити двері, але все марно. Раптом дружині вдалося вирватися від агресивного чоловіка і повернути ключ. Патрульні зреагували і швидко зайшли у помешкання. Далі побачили жахливу картину – кров по всій квартирі і розкидані речі. Порушника оперативно затримали, застосувавши фізичну силу та спецзасіб – кайданки. На місце викликали слідчо-оперативну групу та швидку допомогу, а жінці патрульні надали домедичну допомогу.

Журналісти МІСТА з’ясовували у сусідів, що ж сталося тієї ночі. Проте жінка, яка живе поверхом нижче і яка викликала поліцію, відмовилася спілкуватися. Тільки через зачинені двері пояснила, що почула крики. Швидше нічого подібного не чула з тієї квартири. Каже, у подружжя є двоє дітей. На щастя, тих вдома не було.

У квартирі, де все і сталося, журналістам ніхто не відчинив. Інші сусіди також відмовилися спілкуватися, мовляв, це справа особиста сім’ї.

Аби дізнатися, чи писала жінка заяву на чоловіка, журналісти звернулися в ГУ НП в Івано-Франківській області. Т. в. обов’язки речника ГУ НП в Івано-Франківській області  Тетяна Іванюк каже, що зараз тривають слідчі дії, відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). Потерпіла у поясненні написала про те, що б’є її чоловік понад чотири роки, але у поліцію звернулася вперше.

Потерпілій 32 роки, а кривднику – 47. У шлюбі подружжя з 2008 року. Відомо, що чоловік веде підприємницьку діяльність в Івано-Франківську.

Пояснюючи свою поведінку патрульним, чоловік повідомив, що запідозрив дружину у зраді й не зміг контролювати свої емоції.

Більше дивіться у відеосюжеті МІСТА коментарі правоохоронців та сусідів, відео з реєстраторів патрульних:

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...