Мед Атлант

Влада Франківська візьметься за облаштування відпочинкових зон у міському парку

Міська влада планує провести ремонт доріжок, гідротехнічних споруд річки Млинівки, території перед літньою естрадою з облаштуванням зони для глядачів. Також хочуть облаштувати пляж, спортивну зону, кімнати матері та дитини тощо.

Про це у Фейсбук повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Він зазначив, що облаштування відпочинкових зон у міському парку проводиться з метою покращення комформу жителів Івано-Франківська.

“Літо — пора для відпочинку. Хочеться, щоб франківцям було затишно, весело і комфортно не тільки в далеких, теплих краях, але й у рідному місті. Тому ми особливу увагу приділяємо саме облаштуванню відпочинкових зон. Цього року чимало цікавих задумів маємо для парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка”, — йдеться у дописі.

Міський голова повідомив, що цього року планується провести капітальний ремонт гідротехнічних споруд річки Млинівки, доріжок в міському парку, ремонт території перед літньою естрадою з облаштуванням зони для глядачів. А також будуть проводитися роботи з облаштування пляжу, спортивної зони, кімнати матері та дитини.

Читайте також: В Івано-Франківському міському парку облаштовують поле для гри в петанк

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...