Мед Атлант

В Івано-Франківську 28 випускників нової поліції присягнули на вірність. ФОТО

Сьогодні, 25 липня, на території  на базі Факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ присягу на вірну і чесну службу склали майбутні правоохоронці, з них 22 хлопці і 6 дівчат, які першими за конкурсом були прийняті до лав правоохоронних органів.

З нагоди завершення курсу первинної підготовки випускників вітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Баб’юк Ігор:

«Сьогодні ви стаєте повноправними працівниками поліції. Не скривдіть цю довіру. На вас дивиться народ України в особі жителів нашої області, нашого міста з надією, що ви справді станете основою нової реформованої поліції».

Додавши, що від якості виконаної роботи залежатиме авторитет як правоохоронних органів , так і особистий авторитет кожного поліцейського.

До побажань приєднався і начальник управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області ДВБ Національної поліції України Яцків Роман.

Зі слів голови поліцейської комісії, ветерана органів внутрішніх справ, полковника Ливинця Владислава, випускників ще чекає спеціальна підготовка, де майбутніх дільничних інспекторів навчатимуть основам юриспруденції, психології та іншим базовим навичкам з метою якісного закріплення і відворення на практиці набутих вмінь, оскільки деякі курсанти мають попередню вищу освіту, не пов’язану з правоохоронними органами.

“Прийнявши сьогодні присягу, ми є безпосередніми представниками Закону. Наша робота полягатиме у проведенні профілактичної роботи з населенням та співпраці з громадянами. Крім того, у запобіганні вчинення злочинів, їх попередженні та роботою з широким спектором суб`єктів права. Ми зробимо все для того, щоб громадяни України, дотримуючись ЗУ, жили в правовому суспільстві та правовій державі. Щоб було розуміння, що за кожне злочинне діяння наступає відповідальність”, – каже випускниця Іванна Борейко.

Як прокоментував випускник, Роман Козенко, вища освіта не за фахом не стає перешкодою здійсненню мрії стати поліцейським. Сам хлопець закінчив Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника за спеціальністю «туризм».

Окрім керівництва Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області, на свято завітали члени поліцейської комісії та родини новобранців.

Урочистості з нагоди прийняття Присяги завершилися Божою Молитвою.

Автор: Яна Ставська

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...