Мед Атлант

“Друга сторона медалі”: як в готелі “Gasthaus” відреагували на негативний відгук відвідувачки

Днями у соціальній мережі розголосу набрала публікація відвідувачки готелю «Gasthaus» Марини Хоменко. Гостьовий будинок з басейном знаходиться у мальовничих Карпатах в с. Поляниця, тому жінка зупинилася там, щоб відпочити на вихідних. Однак, це їй так і не вдалося, принаймні це можна зрозуміти з її негативного відгуку про готель.

Головними причинами невдалого відпочинку відвідувачка вважає «жахливу поведінку персоналу», «погані сніданки» та шум у готельному комплексі.

«За час проживання — жодного прибирання в номері! На сніданку — замість сирників, без попередження, приносять оладки зі словами «вибачте, сир закінчився», сніданки жахливі, салат не свіжий, обслуговування на сніданках жахливе, якість сніданку дуже низька. При виселенні в 12.00 попросили звільнити відпочинкову територію біля басейну готелю, тобто, після того, як Ви звільняєте номер — перебування в зоні відпочинку є платним (200 грн за особу), але про такі умови перебування ні на сайті, ні на рецепції повідомлення немає! Але «фішкою» стала поведінка власників! При проханні на рецепції надати нам книгу скарг і пропозицій, щоб записати свої побажання і відгуки — розігрався справжній скандал», — додає відвідувачка.

 Жінка своїм постом привернула значну увагу до готелю (майже 22 тисячі поширень допису), хтось її почав підтримувати, а комусь такі зауваження здалися незрозумілими та дивними, адже правила щодо відпочинкових зон такі існують у багатьох готелях. Дивним також є те, що коментарі людей, які не підтримують позицію Марини Хоменко одразу видаляють, а їх сторінки — блокують.

У свою чергу, в готельному комплексі прокоментували конфліктну ситуацію, так як люди повинні знати і «другу сторону медалі»:

«Так, покоївка не прибирала номер. Але не тому, що не хотіла, а тому, що відпочивальниця постійно залишала в номері свою собаку. Покоївка не має права, прибираючи, зачиняти за собою двері, то й боялася, що собака втече і вона буде винною», — пояснює адміністратор готелю.

Та попри це, розміщення в готелі взагалі заборонено з тваринами. Але, щоб ще не зіпсувати відпочинок жінці, персонал закладу не відмовив їй при поселенні.

«Тепер щодо сніданків з оладками. Оскільки сирники потребували тривалішого приготування, відпочивальницю спитали, чи не погодиться вона на варіант з оладками. Вона охоче на це погодилася. Пані могла відмовитися і ми б зробили сирники, просто це потребувало б більше часу», — зазначає адміністратор ресторану Наталя.

Окрім цього, у готелі завжди реагують на всі зауваження та пропозиції, адже не так давно працюють і бажають вдосконалюватися, щоб відпочинок робити святом.

Щодо відпочинкової зони, також не все описано так, як обурювалася відвідувачка.

«Шезлонги ми видаємо безоплатно лише жителям готелю. Якщо людина в нас не мешкає — ця послуга вже платна. Пані, яка написала обурливий відгук, вже була виселена з готелю. Її ніхто не виганяв з території готельного комплексу, ми просто їй пояснили ситуацію», —  зазначає адміністратор готелю.

У готелі додають, що можливо замало вибачень сказали відвідувачці, однак жодних грубощів не звучало, навіть тоді, коли вона фотографувала персонал та погрожувала опублікувати фото в інтернеті.

«Камери відеоспостереження зафіксували, як відвідувачка влаштувала адміністратору істерику та кричала. Пані вибігла у відпочинкову зону, кричала на людей, нецензурними висловами обзивала та принижувала власницю та адміністратора, які щиро намагалися вирішити всі питання. З сторони закладу відвідувачку ніхто не ображав», — розповіла працівник готелю.

До слова, наразі у мережі Google Maps відгуки про готель «Gasthaus» залишили 42 відвідувачі і середня оцінка 4,6 з 5 можливих. Люди в коментарях пишуть, що навпаки їм був до вподоби смачний сніданок та уважний персонал. Достойну оцінку готелю теж поставили інші відвідувачі закладу, які бронювали там житло через відому інтернет-платформу Booking.com і середня оцінка готелю — 8, 5 з 10 можливих.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...