Мед Атлант

За місце виконуючого обов’язки міського голови Городенки почалися розбірки. ФОТО

Два коктейлі Молотова сьогодні вночі кинули на подвір’я одного з місцевих депутатів Городенки Володимира Кроха. Депутат переконує, що його залякують за позицію, яку планує висловити на завтрашній сесії міськради.

“Сьогодні вночі близько 2 години ночі мені на подвір’я було кинуто невідомими особами два коктейлі Молотова. Почувши звук розбитого скла та побачивши полум’я, мій син швидко розбудив мене і ми разом загасили вогонь.

Метою підпалювачів були два автомобілі, які знаходились на подвір’ї, або ж замах на моє життя та моїх близьких, оскільки полум’я горіло безпосередньо біля газової труби і наслідки могли бути непередбачувані… Розглядаю даний випадок, як погрозу мені, як депутату міської ради за мою позицію, а також позицію депутатів фракції “Свобода” перед сесією міської ради, де повинно розглядатись питання виконуючого обов’язки міського голови”, – написав Володимир Крох на своїй сторінці у фейсбук.

Завтра, 31 липня, в міській раді Городенки збереться позачергова сесія. На ній розглядатимуть питання про дострокове припинення повноважень місткого голови Степана Яворського.

Нагадаємо, Степан Яворський раптово помер 22 липня. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...