Мед Атлант

Підозрюваного у замаху на підприємця Ігоря Гербіна вже затримали правоохоронці

Франківські поліцейські затримали підозрюваного у замаху на вбивство підприємця Ігоря Гербіна.

Нагадаємо, сьогодні в центрі міста стріляли у відомо франківського підприємця. Бізнесмен припаркувався поруч свого магазину. В цей момент нападник, який проходив повз автомобіль, випустив у бокове скло, поруч шофера, 6 куль. Після чого зник з місця події. Стрілянина трапилася на очах у десятків перехожих. Крім того, нападника зафіксували камери відеоспостереження, яких у тому районі чимало.

Нещодавно начальник ГУНП в Івано-Фракнівській області Віктор Шкутов на своїй офіційній сторінці повідомив, що підозрюваного вже затримали.

“Затримали підозрюваного у сьогоднішньому замаху на вбивство підприємця в центрі міста. Щира подяка особовому складу за оперативність і професіоналізм та небайдужим громадянам за співпрацю” — написав Віктор Шкутов.

Як повідомили журналістам МІСТА   у прес-службі ГУНП, підозрюваного затримали оперативники поліції Роман Чекмарьов (начальник управління кримінальної поліції ГУНП  в Івано-Франківській області) та Ігор Баб’юк (заступник начальника ГУНП в області) спільно з працівниками СБУ та патрульними поліцейськими.

Правоохоронці відшукали чоловіка в одному з навколишніх сіл Івано-Франківська під час намагання переховатися з одного місця в інше.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...