Мед Атлант

У Франківську нетверезий водій в’їхав у бетонний відбійник. ФОТО

Вчора, 2 серпня, в Івано-Франківську на мості в сторону мікрорайону Пасічна трапилась ДТП.

Близько 22:25 до патрульних надійшло повідомлення про те, що в районі моста на Пасічну трапилась ДТП. Патрульні прибули на місце, побачили автомобіль “Рено Трафік”, який в’їхав у бетонний відбійник, ним керував 49-річний громадянин. Водій був у крові, з гематомою на обличчі, та скаржився на біль у правій нозі. Швидка медична допомога доставила його в обласну клінічну лікарню. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу патрульної поліції Івано-Франківська.

Жінка, яка сиділа в автомобілі, повідомила поліціянтам, що вона вживала алкоголь, після цього намагалась пояснити причину ДТП. Жінка пояснила, що їх “підрізав” сірий мінівен із значком “Мазда”.

Пізніше у лікарні після проходження усіх процедур водій категорично відмовлявся проходити тест на алкогольне сп’яніння та не надавав біоматеріали. Згодом кров на аналіз все-таки взяли. Від будь-яких пояснень він категорично відмовлявся та захищався статтею 63 КУ (особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом). Патрульні кажуть, що водій керував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Очевидці повідомляють, що на мості досі знаходиться автомобіль, який в’їхав у бетонний відбійник. Наразі по вулиці Галицька значні затори.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...