Мед Атлант

Чоловіків, у яких вилучили арсенал зброї, взяли під варту

4 серпня 2017 року, міський суд розглянув клопотання прокуратури області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою двох братів, яких викрито на незаконному поводженні зі зброю та бойовими припасами.

Про це повідомила Прокуратура області на своєму офіційному сайті.

Зловмисників взято під варту із визначеною судом заставою у розмірі 154 000 та 250 000 гривень відповідно. Обом повідомлено про підозру за за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та взято під варту. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що ввечері, 2 серпня, були проведені обшуки слідчими поліції разом із співробітниками СБУ в рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання та придбання зброї і боєприпасів, у ході чого правоохоронці виявили групу осіб, які зберігали арсенал зброї та бойових припасів в орендованому житлі в м.Івано-Франківську.

Читайте також: У поліції повідомили, що проти дебоширки Михайлової розпочали нове кримінальне провадження, Кримінальний огляд тижня на Івано-Франківщині. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...