Мед Атлант

Франківців закликають підтримати проекти, які отримають співфінансування з міського бюджету

Сьогодні, 8 серпня, в Івано-Франківську під час оперативної наради обговорили питання щодо проектів, які отримають співфінансування з міського бюджету.

Міська цільова програма “Бюджет участі” встановлює та регулює систему взаємодії виконавчих органів Івано-Франківської міської ради та жителів міста Івано-Франківська щодо реалізації проектів за рахунок коштів міського бюджету. Загальний обсяг бюджету – 50 тисяч гривень.

Станом на сьогодні перше місце серед кількості голосів займає проект “Благоустрій дитячого майданчика бул. Північний 7А, 7, 9”, він отримав 292 голоси. За проект “Облаштування сучасного мультимедійного лекторію на базі відкритого студентського простору Paragraph” проголосували 234 людини. Третю сходинку посідає “Музичний простір мікрорайону Опришівці” з 222 голосами. 178 голосів отримав проект “Освітлення відпочинкової зони ліхтарями від сонячних батарей”. П’ятірку найпопулярніших замикає проект “Облаштування дитячих прогулянкових майданчиків ігровим обладнанням”, який набрав 177 голосів.

Міський голова Руслан Марцінків каже, що цьогоріч франківці активно голосували і закликає продовжувати підтримувати проекти.

Сподіваємось, що уже у вересні ми будемо мати 30 переможців. Поки що бюджет – 50 тисяч, але ми будемо ще це вирішувати і покращувати, – зауважив Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...