Мед Атлант

Жителі приміських сіл проти сусідства з наркологічними центрами. ВІДЕО

Сьогодні, 8 серпня, жителі приміського села Угорники протестували проти відкриття центру реабілітації наркозалежних поруч жилих будинків. Подібна історія наприкінці минулого тижня трапилася у сусідній Тисмениці, де люди наробили галасу через невдоволення розміщенням таємничого центру з реабілітації наркозалежних поруч їхніх будинків.

Заклад у Тисмениці, за словами місцевих жителів, функціонує з листопада минулого року. Люди налякані сусідством з наркоцентром, адже кажуть, що селом вештаються незрозумілі молодики, а з будинку часто чути дикі крики. Останньою краплею терпіння тисменичан стали події 4 серпня. Невідома жінка влаштувала істерику біля дверей центру, стверджуючи, що там насильно утримують її сина. Люди викликали поліцію і депутатів, намагаючись розібратися, хто ж там “лікує” наркозалежних. З поліцією та чиновниками поговорили і вирішили, що центр має з’їхати з Тисмениці до кінця цього тижня, якщо цього не трапиться – обіцяють діяти рішуче.

Події в Тисмениці наштовхнули і жителів Угорників вийти на протест проти відкриття подібного, на їхню думку, лікувального закладу у їхньому селі, яке відбулося саме сьогодні, 8 серпня. Люди хочуть вберегти себе від сусідства з наркозалежними особами.

Сільський голова Угорників каже, що люди довідалися про відкриття центру нещодавно і стверджує, що думку селян про майбутнє функціонування такого “лікувального” закладу ніхто не питав. Орендарів просили з’їхати. Натомість вони стверджують, що наркозалежних тут не лікуватимуть, адже не є медичним центром,а  лише психологічно консультуватимуть.

Як усе було – у відеосюжеті “МІСТО”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...