Мед Атлант

Буде кров. Працівники спиртзаводу пригрозили головному поліціянту Прикарпаття і перекрили дорогу. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 16 серпня, працівники спиртзаводу “Княгинин” вкотре вийшли на акцію протесту. Цього разу від “Білого дому” вирушили до Головного управління поліції в області.

Там зустрілися з очільником поліції області Віктором Шкутовим та його заступником Василем Віконським. Спочатку т.в.о. генерального директора ОДОСП Зінаїда Гаргат розповіла про проблеми, а потім Віктор Шкутов наголосив на діях з боку правоохоронців. Працівники не хотіли вислухати і чекати поки триватимуть слідчі дії, а вимагали сьогодні директора провести на територію спиртзаводу. З погрозами про те, що буде кров і криками “Ганьба” перекрили дорогу на вул. Сахарова – ходили по пішохідному переході і вимагали свого.

Більше – у відеосюжеті МІСТА: проблема працівників спиртзаводу, розмова з головним поліціянтом області та протест на дорозі:

Нагадаємо, що минулого тижня працівники спиртзаводу влаштували скандал в ОДА, розібратися в ситуації просили заступницю губернатора Марію Савку, також спілкувалися з мером Івано-Франківська. За словами працівників, попри те, що вони виграли апеляційний суд, рішення якого призупинило ліквідацію підприємства, працівників і директора заводу не пускають на робочі місця. На території заводу знаходиться приватна охоронна фірма.

Вчора протестувальники на деякий час перекрили вул. Галицьку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...