Мед Атлант

Франківець просить повернути особисті речі, які забув на літньому майданчику магазину “Тростянецький”

Франківець Олег Вістовський просить містян, які могли бачити документи на його ім’я, в разі вивлення, повернути їх. А також звернути увагу на пару, яка могла поцупити сумку з документами і грошима з відпочинкового майданчика біля магазину “Тростянецький”, що по вул. С. Бандери.

Чоловік розповідає, що 16 серпня відпочивав з друзями на літньому майданчику магазину “Тростянецький”. Через певний час, коли компанія покинула заклад, звернув увагу, що сумки з його особистими речима немає і припустив, що міг забути її на літнику. Повернувшись до закладу, виявилось, що сумки немає і про знахідку також клієнти адміністрацію магазину не повідомляли, – пишуть “Франківчани”.

Проглянувши відео з камер спостереження, франківець побачив, що сумку забрала молода пара з дитиною.

Чоловік просить людей, які забрали його речі, повернути їх, адже там були не лише гроші, а й документи на автомобіль з польською реєстрацією, водійські права його та дружини, кредитні картки.

Франківець уже написав заяву до поліції, однак просить містян не бути байдужими і повідомити, якщо хтось опізнає жінку на фото, або ж знайде його документи. Просить телефонувати: 099 662 12 35 (Олег Вістовський).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...