Мед Атлант

На теренах Коломийщини розпочали створення креативного простору

У селищі Верхній Вербіж Івано-Франківської області, що за 5 км від Коломиї, лондонський дизайнер Михайло Обрізків планує створити простір для художників, архітекторів, майстрів та інших творчих діячів.

Проект, який він планує запустити в Україні, Михайло називає дизайнуванням нового виду простору. Стару хату свого прадіда у селі Великий Вербіж дизайнер перетворить у «Creative Rural Hub».

До участі було запрошено волонтерів, які в процесі роботи отримають можливість навчитися будівельним та реставраційним навичкам, взяти участь в майстер-класах народних промислів, ходити в гори та відвідувати музеї.

Розпочали створення простору 15 серпня.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці «Creative Rural Hub».

“Перший день нашого #buildcamp. Такий насичений, напружений день, повний позитивної енергії та людей. Ми почали надзвичайно рано. Деякі з наших волонтерів  прибули о 5 ранку, але як багато нам вдалося сьогодні зробити. Ми встановили намети, туалет і міні-душ. Ми зібрали яблука, очистили одну кімнату в старому будинку і навіть змінили скло в вікні. Велике спасибі всім”.

Охочі можуть доєднатися до творчого табору на один, два чи три тижні. Загалом творитимуть тут до 5 вересня.

Михайло Обрізків народився та виріс у селі Великий Ключів поблизу Коломиї, але вже понад 10 років живе та успішно працює дизайнером у Лондоні. Захопився дизайном ще під час навчання на інженера-програміста в Києві. Працював у кількох найбільших на той час рекламних агентствах України. Згодом переїхав до Англії. Три роки тому відкрив там власну школу дизайну, нині ґрунтовно цікавиться архітектурою

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...