Мед Атлант

Наркологічні центри в Угорниках і Тисмениці, проти яких виступали жителі сіл, припинили свою діяльність

Нещодавно жителі приміських сіл Угорники та Тисмениця протестували проти центрів з реабілітації наркозалежних поруч їхніх будинків. Реабілітаційні центри повинні були припинити свою діяльність, але чи дотримались орендарі обіцянок?

Заклад у Тисмениці, за словами місцевих жителів, функціонує з листопада минулого року. Люди протестували, адже були налякані сусідством з наркоцентром, пояснюючи, що селом вештаються незрозумілі молодики, а з будинку часто чути дикі крики. 8 серпня жителі села спільно з поліцією та чиновниками вирішили, що центр має з’їхати з Тисмениці до кінця тижня, тобто до 13 серпня.

Житель села Тисмениця, який жив по сусідству з реабілітаційним центром розповів журналістам МІСТА, що центр з’їхав у суботу, 12 серпня. Тисмениччани подейкують, що центр переїхав у село Старий Лисець. Однак, жодні контакти закладу невідомі, тому з’ясувати, чи це правда, не вдалось.

В селі Угорники трапилась подібна ситуація. Люди виходили на протест проти відкриття, на їхню думку, також реабілітаційного центру. Думку селян про майбутнє функціонування такого “лікувального” закладу ніхто не питав. Орендарів неодноразово просили з’їхати. Сьогодні журналістам стало відомо, що цей заклад також призупинив свою діяльність у приміському селі.

Читайте також: Працівники спиртзаводу “Княгинин” вимагають у влади зареєструвати нового керівника та стати на їх захист. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...