Мед Атлант

На ремонт одного з парків Івано-Франківська міська влада витратить майже 9 мільйонів гривень

Днями Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги для визначення підрядника з капітального ремонту та парку Військових ветеранів.

Про це повідомляється на сайті тендерних закупівель.

Згідно тендерної документації, підрядник зобов’язується виконати усі підготовчі роботи, покласти відповідне покриття — різних кольорів плитку та еко-бруківку, влаштувати штучне покриття, поставити декілька десятків лавок, урн та посіяти газони.

В оновленому парку Військових ветеранів також будуть встановлені два ігрових комплекси, бетонні столи для гри в шахи та десять питних фонтанчиків.

Підрядник, зобов’язується також встановлювити зовнішнє освітлення території, а згідно технічних вимог тендеру, в парку має бути 77 світильників з люмiнесцентними або ртутними лампами.

Усі роботи з капітального ремонту благоустрою мають повинні бути виконані до 31.12.2018 р. Однак, термін може бути продовжений, у випадку відсутності бюджетних призначень в повному обсязі.

Також зазначимо, що очікувана вартість реконструкції парку становить 8 904 491 грн.

Нагадаємо, що не так давно міський голова Івано-Франківська опублікував проект реконструкції парку Військових ветеранів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...