Мед Атлант

Франківська онкохвора журналістка пройшла пятий курс хіміотерапії та потребує допомоги. РЕКВІЗИТИ

Оксана Кваснишин — журналістка, яка своєю професійною діяльністю допомогла багатьом прикарпатцям. Наразі вона виліковується від раку та пройшла вже п’ятий курс хіміотерапії.

Про це у мережі Фейсбук повідомив чоловік Оксани Володимир Говера. Наразі аналізи добрі – тромбоцити в нормі, онкомарекери падають. Перед хімією журналістці дали новий препарат – авастин, який запобігає рецидиву та піднімає імунітет. Однак, цей препарат потрібно буде приймати кожні 3 тижні протягом певного часу. А вартість такої однієї процедури – 1383 євро. Через три тижні пройде шоста хіміотерапія, чергові аналізи та обстеження.

Дякуємо кожному з вас зокрема, це тільки завдяки вашій підтримці ми долаємо такий непростий шлях до одужання! Оскільки попереду ще тривале лікування, ми змушені продовжити збір коштів бо наразі ледь вистачить на наступну хімію, – зазначає чоловік.

Реквізити для допомоги: 
– гривнева картка “Приватбанку” 5168 7427 0030 5794 (Говера Володимир Антонович) — чоловік Оксани Кваснишин.
– Переказ —Western Union або MoneyGram – Volodymyr Govera, Ukraine, Ivano-Frankivsk (будь ласка, після переказу коштів, напишіть номер і суму переказу та ім’я відправника) Vova Govera
– онлайн сервіси для збору коштів:

https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn
https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn

PayPal [email protected] — Oksana Krasulya (з позначкою “на лікування Оксани Кваснишин”)

А також переслати кошти можна через фейсбук-повідомлення (лише для жителів США)

Читайте також: Страшно жити і знати, що ти скоро помреш, — франківчанка Мар’яна Гавриляк уже рік бореться з раком. РЕКВІЗИТИ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...