Мед Атлант

На ”Острові кохання” у Франківську стартував благодійний арт-проект. ФОТО

Сьогодні, 25 серпня, співачка Lumara Urban та місцеві журналісти організовують в Івано-Франківську новий благодійний арт-проект “Острів”, метою якого є зібрати кошти на лікування онкохворої журналістки Оксани Кваснишин.

Захід першопочатково задумувався лише як музичний, але невдовзі виникла ідея урізноманітнити його. Так, з нагоди відкриття на ”Острові” стартували виставка картин, фотографій, робіт мистецтва.

Художник Любомир Худяк представив виставку майстерні ”Мистецька мансарда”.

Ми відгукнулися на заклик організаторів. Будь-хто може купити представлені роботи. І власник картини зможе домовитися, яку частку він віддасть на благодійність. Роботи є як студійні, так і пленерні. Різні натюрморти, – розповів Любомир Худяк.

Вартість картин встановлюють автори.

Якщо будуть бажаючі придбати роботу, ми зв’язуємося з автором і домовляємося. Тут представлені роботи 5-6 художників”.

Також на ”Острові” заплановані благодійний ярмарок, акція “Обмін книжками”, початок реєстрації на дитячий квест-гру “Елексир довершенності”.

Загалом, на гостей мистецького проекту чекатиме насичена програма:

13:00 —  Відкриття Острову —  виставка картин, фотографій, робіт мистецтва, благодійний ярмарок, акція “Обмін книжками”, початок реєстрації на дитячий квест-гру “Елексир довершенності”.
з 13:00 по 17:00 — Майстер-клас по ліпленню з глини. Рекомендована сума внеску (за дитину) —  50 грн.
з 13:30-14:30 — Дитяча квест-гра “Елексир довершенності” від дитячої студії “Світанок”.
16:00-18:00 — Живописний пленер з малювання для бажаючих від авторської майстерні “Мистецька мансарда” (рекомендована сума для участі —  100 грн (з власними матеріалами) та 200 грн (з матеріалами майстерні).
16:00-18:00 —  Розпис мехенді від Олії Острої.
17:00 — Йога для бажаючих.

З 18:00 стартує літературна частина мистецького проекту. Для гостей свої твори читатимуть: Христина Сирова, Zorya Ray, Вася Сливчик та інші.

Музична частина розпочинається о 20.00 та складається з живих акустичних виступів івано-франківських виконавців: Лумари Урбан, Іванки Шкварок, ДІ, Кіми, Клуелес, струнного квартету та чернівецького гурта “Двері Боком”.

Вхід на острів вільний з 13.00 до 19.00, з 20.00 — за  придбаними квитками.  Вартість квитка на музичну частину — 40 грн (попередній продаж) та 70 грн (в день проведення). Квитки вже зараз можна придбати в касі кінотеатру “Люм’єр”.

Організатори проекту також рекомендують для максимального комфорту на концерті взяти з собою килимок чи кріселко аби можна було зручно розташуватися.

Читайте також: Емоції, єднання і оплески подяки під вражаючий феєрверк. Місто відсвяткувало День незалежності. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...