Мед Атлант

В Івано-Франківську стартапи для реалізації у місті відбиратимуть на конкурсі

В Івано-Франківську затвердили Положення про конкурсний відбір стартапів для реалізації у місті.

«Положення про конкурсний відбір стартапів для реалізації у місті Івано-Франківську» розроблено з метою сприяння розвитку підприємницької діяльності, надання фінансової підтримки суб’єктам господарювання міста для створення нових робочих місць.

Сьогодні, 30 серпня, під час сесії міської ради розглянули проект рішення «Про затвердження Положення про конкурсний відбір стартапів для реалізації у місті Івано-Франківську», інформує МІСТО.

Метою Конкурсу є відбір стартапів для реалізації у місті Івано-Франківську, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету і спрямовані на розв’язання актуальних проблем розвитку місцевого самоврядування.

Учасниками Конкурсу зможуть стати фізичні та юридичні особи, які у встановленому порядку подали проект стартапу. Для його організації утворюється Конкурсна комісія розпорядженням міського голови.  Підставою для оголошення Конкурсу є рішення комісії. Офіційне повідомлення про початок Конкурсу та умови його проведення публікуватимуться в газеті «Західний кур’єр» із зазначенням   кінцевого  строку   подання  заяв,  проектів   на участь у ньому, не пізніше ніж за 20 днів до дати початку проведення конкурсу.

Розроблення проектів, що подаються на Конкурс, здійснюватиметься учасниками конкурсу.  Рішення прийматиме Конкурсна комісія за результатами проведення публічної демонстрації проектів учасниками конкурсу у вигляді презентацій. Конкурсна комісія може прийняти рішення про визначення переможця або про те, що переможця не може бути визначено. Реалізація переможцями проектів Конкурсу відбуватиметься відповідно до заходів, передбачених у проектах.

За відповідне рішення проголосували  35 депутатів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...