Мед Атлант

Крадіжка в супермаркеті. Жінка намагалася вивезти викрадене у дитячому візку

В Івано-Франківську жінка намагалась у дитячому візку вивезти з супермаркету товар, не заплативши за нього.

До чергової частини місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від керівництва торгового центру про те, що працівники охорони затримали невідому особу, яка намагалася викрасти різного товару на суму близько 1700 гривень, повідомляє прес-центр ГУНП в Івано-Франківській області.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки. Проведеними заходами встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 41-річна франківка. Як з’ясувалося, жінка, зайшовши до магазину, вибрала потрібний товар, а саме: дитячий одяг та взуття, солодощі, засоби гігієни та постільну білизну. Помістивши весь товар в дитячий візок, вона намагалась його вивезти з торгового закладу не заплативши, але вчасно була викрита працівниками охорони, які й викликали поліцію.

Крадене вилучено та повернуто.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції цієї статті мінімальне покарання передбачено у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі строк до трьох років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...