Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські затримали чоловіка з гранатою. ФОТО

На Надвірнянщині правоохоронці викрили у мешканця району гранату.

25-річний чоловік, житель одного із сіл району, намагався збути ручну осколкову бойову гранату типу Ф-1. В ході проведення огляду автомобіля виявлено та вилучено предмет схожий на корпус осколкової бойової гранати Ф-1 та уніфікований запал дистанційної дії типу УЗРГМ-2, а також дерев’яну палицю (біту). Про це повідомив начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов, передає МІСТО.

Вилучені предмети направлено для проведення експертизи.

За матеріалами працівників Управління внутрішньої безпеки ДВБ НПУ слідчими Надвірнянського відділу поліції було розпочато кримінальне провадження стосовно мешканця району за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні вказаного кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу стосовно правопорушника.

Згідно санкції вищевказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також: Невідомі вантажівки і контрафактна горілка: у Франківську працівники спиртзаводу вкотре викликали поліцію до підприємства

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...