Мед Атлант

Івано-Франківськ виділить 181 тисячу гривень на проведення “Frankivsk Half Marathon”

Сьогодні, 14 вересня, під час засідання виконавчого комітету повідомили про проведення в місті “Frankivsk Half Marathon”. Організатори звернулись до влади з проханням виділити кошти на проведення заходу.

Організатор заходу Ігор Крицак розповів, що “Frankivsk Half Marathon” відбудеться 24 вересня, на нього зареєструвались уже близько 700 учасників. Ігор Крицак каже, що кольоровий забіг цьогоріч так і не відбудеться, але кошти вони зберегли. Відтак, звернулись до влади з проханням про виділення ще частини коштів, оскільки суми від спонсорів їм не вистачає. Просять організатори 181 тисячу гривень, зокрема, на медалі, футболки, електронну систему фіксації результатів, облаштування сцени та локацій.

Дуже хотілося б , щоб більше до нас хотіли приїжджати. Люди, які сюди приїдуть, залишуть кошти у нашому місті. Це свято для міста. Це грандіозна подія, яка привертає увагу молоді, – відзначає Ігор Крицак.

Загальний бюджет Півмарафону складає 761 тисячу гривень. Однак, спочатку влада сприйняла таке прохання негативно.

У нас не мало заходів, які теж потребують коштів. Ми хочемо, щоб не Ви казали, на що ми маємо дати гроші, а, щоб ми Вам казали, що готові на Ваш захід виділити кошти, – зазначив заступник міського голови Олександр Левицький.

Руслан Марцінків зазначив, що можна виділити цю суму з трьох мільйонів, які призначались організації на облаштування скверу біля друкарні. Відтак, члени виконкому підтримали таке рішення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...