Мед Атлант

Патрульна поліція Івано-Франківська отримала нові повноваження. ВІДЕО

З 18 вересня 2017 року в Управлінні патрульної поліції в м. Івано-Франківську розпочинає роботу оновлений відділ безпеки дорожнього руху з новими повноваженнями.

Про це сьогодні, 19 вересня, після оперативної наради у міського голови Руслана Марцінківа повідомив речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Функції управління превентивної діяльності тепер буде виконувати патрульна поліція. Для цього діятиме оновлений відділ із збільшеним штатом працівників. Незабаром буде проводитись набір до патрульної поліції, – розповідає речник.

Також Микола Гурак зауважив, що Управління превентивної діяльності розформували і працівники управління не перейшли на роботу до патрульної поліції.

Від 18 вересня до нових повноважень патрульної поліції входить:

  • Забезпечення супроводу осіб щодо яких здійснюється державна охорона, супровід для безпечного перевезення негабаритних великовагових та небезпечних вантажів, автобусів (в тому числі при перевезенні дітей).
  • Контроль за станом вулично-шляхової мережі та залізничних переїздів місць виконання дорожніх робіт.
  • Видача в установленому порядку у випадках, передбачених законом, дозволів на участь у дорожньому русі транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні та погодження маршрутів дорожнього перевезення небезпечних вантажів.
  • Контроль за технічним станом транспортних засобів і в першу черегу за тими, що задіяні до перевезення пасажирів.

Компетенція патрульної поліції Івано-Франківська поширюється на всю територію Івано-Франківської області.

Читайте також: Муніципальні вартові перевдягаються у безхатьків, аби викрити підпільні точки продажу алкоголю 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...